Tot uw dienst


Kapper, kinélokaal, cafetaria, ... Huis Vandecruys heeft heel wat in huis. Een overzicht van onze diensten van A tot Z, van animatie tot ... welja: wasserij. 

Animatie
Huis Vandecruys organiseert iedere week aardig wat animatie. Bewoners komen alles te weten over het activiteitenprogramma via het Huiskrantje dat het animatieteam hen maandelijks bezorgt. Dat staat voorts boordevol boeiende weetjes, verhalen en puzzels. Vaste ingrediënten van ons activiteitenprogramma: uitstapjes, feestjes, bingo, optredens, knutselsessies, bezoek aan de markt op donderdag e.a.

Cafetaria
Die is dagelijks in de namiddag open van 14:00 tot 17:00 voor bewoners en bezoekers. Buiten de openingsuren helpt onze automaat u aan een drankje.

Grote-letter-bibliotheek
Last met de kleine lettertjes? Geen nood. Ons animatieteam bezorgt bewoners graag lectuur uit de grote-letter-bibliotheek.

Herstellingsdienst
Voor snelle herstellingen en andere kleine klusjes

Huisdieren
Kanarie op de kamer? Dat kan voor wie er goed zorg voor draagt. Maar om hygiënische redenen zijn vooralsnog enkel gekooide huisdieren toegelaten.

Kapper
Op vaste dagen opent Huis Vandecruys zijn vrouwen- en herenkapper.

Kinéruimte
Hier staan twee kinesisten klaar voor klassieke behandelingen en revalidaties, maar evengoed voor oefeningen die de zelfredzaamheid bevorderen enz. In de voormiddag staan er bijna altijd bewegingslessen op het programma. Wie daar zin in heeft, kan altijd in ons goed uitgeruste kinélokaal terecht.


Pedicure - Manicure
Voor extra verzorging van handen en voeten.

Poetsdienst
Onze poetsdienst houdt de kamers netjes. Ze worden minstens één keer per week grondig gereinigd.

Speelhoek
Voor oma's kleinste bezoekers houdt Huis Vandecruys een heel plezierige speelruimte in petto.

Traiteur
Afwisselende en lekkere maaltijden aangepast aan de wensen en de behoeften van onze bewoners. Dat is zowat het motto van de traiteur. Zonodig zorgen we, op doktersadvies, voor dieetmaaltijden. De samenstelling van ontbijt en avondmaal kiest de bewoner zelf, uit een ruim assortiment.

Verzekering
Binnenshuis zijn onze bewoners voor alle risico's verzekerd.

Wasserij
Onze eigen wasserij neemt het persoonlijk linnen voor z'n rekening. Het wordt netjes gewassen en gestreken terug op de kamer bezorgd.