Aankondigingen‎ > ‎

We blijven verhuizen, verbouwen en verbeteren

Geplaatst 8 okt. 2010 09:39 door Onbekende gebruiker
Er lijkt wel geen einde te komen aan onze vernieuwingswoede!
Binnenkort wordt ons kapsalon verhuist van de benedenverdieping van De Gilmanstraat naar de polyvalente ruimte in de Lakborslei. De loodgieter, elektricien en klusjesman hebben deze ruimte al volledig aangepast en opnieuw geschilderd. Het is nu nog wachten op de schrijnwerker om een unieke spoelbak-constructie voor onze kapsters te fabriceren.
Tegelijkertijd nemen we ons wassalon onder handen. Omdat er verschillende opmerkingen waren over de afhandeling van het persoonlijk linnen van onze bewoners, zijn we het wasproces van naderbij gaan bekijken. We zijn, in overleg met de medewerkers, tot de conclusie gekomen dat we best de indeling van het wassalon kunnen wijzigen. Zodoende kan er efficiënter en meer ergonomisch gewerkt worden. De verschillende geplande ingrepen moeten resulteren in een kleinere foutenmarge bij de behandeling van het wasgoed van onze residenten.
De grondige besprekingen met onze cateraar (ISS catering) hebben hun vruchten afgeworpen en daar zijn wij heel blij mee. We konden -bij wijze van spreken- proeven dat er bij de cateraar tijdens de maanden juni en juli interne reorganisaties van het management plaatsvonden. We hebben hier kordaat op gereageerd en twee maanden gewerkt met een bijna dagelijkse opvolging en afstemming. Tegelijkertijd heeft de directie van ISS catering kosten noch moeite gespaard om hun dienstverlening te verbeteren. We kunnen dagelijks merken dat de ingrepen hun doel niet gemist hebben en onze bewoners appreciëren dit enorm.

Comments