Aankondigingen‎ > ‎

Nieuwjaarswensen voor 2012

Geplaatst 28 dec. 2011 07:13 door Onbekende gebruiker
Huis Vandecruys wenst alle bewoners, familie, medewerkers, vrijwilligers, kennissen en sympathisanten een aangenaam en vooral gezond 2012.

2011 zullen we voornamelijk herinneren als het jaar met de explosie van het aantal plezante animatieactiviteiten en het jaar dat we -als woonzorgcentrum- een erkenning voor onbepaalde tijd mochten ontvangen.

We hebben veel tijd geïnvesteerd in het verder verbeteren van de kwaliteit van de maaltijden (door middel van dagelijkse evaluaties) en het verbeteren van de afhandeling van het wasgoed. Van het eerste project zijn we erg tevreden van de resultaten. Van het tweede zijn we minder tevreden en daar moeten we in 2012 nog verder aan werken.

2012 zal ons volgende zaken brengen: 
  • We zullen overschakelen op nieuwe software. Deze moet een betere dienstverlening naar de bewoners waarborgen én onze medewerkers meer tijd geven om met bewoners om te gaan (in plaats van administratie te verrichten).
  • In 2012 gaan we eindelijk de douche voor de medewerkers inhuldigen … na een erg lang installatie-sukkelstraatje.
  • Ondanks dat onze gebouwen door de brandweer goedgekeurd werden in verband met brandpreventie, zullen we in De Gilmanstraat extra investeringen doen op dat vlak.
Bedankt iedereen voor een leuk 2011,
we kijken er naar uit om in 2012 opnieuw voor jullie te mogen werken!

Santé!
Comments