Aankondigingen‎ > ‎

Nieuwjaarswensen 2013

Geplaatst 28 dec. 2012 06:42 door Onbekende gebruiker
Beste bewoners, familie, medewerkers, vrijwilligers, kennissen en sympathisanten, … wij wensen jullie allemaal een voorspoedig, maar vooral ook gezond 2013.

Moeilijk in te schatten hoe jullie 2012 ervaarden, maar voor ons is het jaar in ieder geval razendsnel voorbij gevlogen.

In 2012 mochten we, tot tweemaal toe, een 100-jarige in de bloemetjes zetten, vierden we –tot tweemaal toe- uitbundig een brilianten huwelijksjubileum (65!!) én organiseerden we feestelijkheden om te vieren dat ons Simmeke 25 jaar bij Huis Vandecruys heeft gewerkt.

Misschien, als je even tijd hebt, moet je gaan piepen tussen de bijna 600 foto’s die we selecteerden over 2012: http://www.hvdc.org/foto. Als je die bekeken hebt, zal het snel duidelijk worden dat het een erg feestelijk jaar was.

Traditioneel sluiten we onze wensen af met de aankondiging van allerhande nieuwe initiatieven. Maar dit jaar willen we graag een uitzondering maken. Want als we eerlijk zijn, zouden we ons willen inzetten om van elk komend jaar een even feestelijk jaar te maken als dat van 2012. 

Hierbij danken wij iedereen voor de prettige samenwerking!

Dikke kus vanwege het ganse HVDC-team!

Comments