Aankondigingen‎ > ‎

Diverse meldingen over diverse onderwerpen

Geplaatst 28 apr. 2011 06:14 door Onbekende gebruiker
Zoals wij u reeds berichtten op 19 januari, zullen wij onze televisietoestellen met beeldbuis in de Lakborslei vervangen door flatscreen TV's. Het verwijderen van oude en plaatsen van nieuwe TV-toestellen zal plaatsvinden op woensdag 11 mei.
Tot onze spijt hebben we de familieraad van vandaag moeten aflasten. Ondanks onze inspanningen om tijdig ruchtbaarheid te geven aan dit initiatief, waren er nauwelijks geïnteresseerden. We bekijken nu de mogelijkheid om de familieraad aan te laten sluiten aan het programma van een spreker die we in juni uitgenodigd hebben.
Onze honger naar veranderingswerken is -eerlijk gezegd- al een tijdje gestild, toch is de voortuin van De Gilmanstraat grondig onder handen genomen en heeft de kleine gang naar het restaurant daar een fikse opknapbeurt gekregen (... en zijn we eindelijk van die lelijke leuningen verlost). Binnenkort zullen we de kleedkamer van de medewerkers herinrichten en voorzien van een douche. Daarna durven we hopen op een tijdelijke windstilte op het vlak van verbouwingswerken, we zijn immers al van 2009 continu bezig op dat vlak!
Comments