Aankondigingen‎ > ‎

BARBECUE IN HVDC OP 19 JUNI

Geplaatst 31 mei 2015 12:23 door Onbekende gebruiker

Dag allemaal,

het weer weet soms nog niet zo goed wat het wil, maar wij - van het Animatieteam - des te beter, en dat is :

BARBECUEN  ! ! ! ! !

Geen jaar slagen we over, en dit jaar gaat ons Zomeravondfeest door op vrijdag 19 juni 2015.  Vanaf 19u beginnen we aan de ‘bak en braai’, om het ook maar eens op z’n Zuid-Afrikaans te zeggen .  Bij goed weer is het buiten te doen, bij slecht of twijfelachtig weer dekken we de tafels binnen.  Smullen, zullen we !

De geroutineerden onder u weten het al : op dit feest zijn ook familie, vrienden en al wie ons huis genegen is,  welkom !  En of u er nu een gezellige tête-à-tête van maakt, of een vrolijk volksfeest (ieders ware aard zal weer bovenkomen…), het is allemaal om het even, we zien u graag komen.

Wie wil komen, vergeet vooral niet in te schrijven met vermelding van uw naam en het juiste aantal deelnemers  (03/327.37.00 of animatie@hvdc.org of mondeling aan Annemie, Viviane of Peggy).  Zoniet zitten we met een tekort aan lekkers en dat willen we niet meemaken…

We moeten er wel eurokes voor vragen, want met de inkomsten spijzen we onze Animatiekas en daar hebben onze bewoners een heel jaar plezier van.

De BBQ kost 18€ pp. en deze zijn bij voorkeur te betalen via overschrijving op rekeningnummer BE69 4148 1655 0278 (of voor onze bewoners is betaling via de HVDC-rekening ook mogelijk).  

Op dinsdag 16/6 worden de inschrijvingen afgesloten.
Maximaal 100 genodigden… dus wacht niet te lang !!!

Het Animatieteam

Comments